Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικες δράσεις

Για την τελευταία εβδομάδα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων,το νηπιαγωγείο μας έχει προγραμματίσει τις παρακάτω δράσεις:
Την Τετάρτη 20/12/2017 όλα τα τμήματα θα μεταβούν στο Δημοτικό θέατρο όπου θα παρακολουθήσουν την παράσταση "Ο Μολυβένιος Στρατιώτης".
Την ίδια μέρα σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ,τα νήπια και οι νηπιαγωγοί θα ετοιμάσουν δέματα με είδη που έχουν προσφέρει οι γονείς για να προσφερθούν στα παιδικά χωριά SOS Θράκης.
Την Πέμπτη 21/12/2017 το σχολείο ανοίγει τις πόρτες του και καλεί τους γονείς των παιδιών να γίνουν κι αυτοί παιδιά και να περάσουν ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους.
Χριστουγεννιάτικα τραγούδια,παραδοσιακά κάλαντα,αναβίωση εθίμων,παιχνίδια,κατασκευές.....είναι κάποιες από τις δράσεις που θα υλοποιηθούν σε όλα τα τμήματα είτε σε δύο ομάδες,είτε σε μία.
Την Παρασκευή 22/12/2017 στις 12:00, οι πόρτες θα ανοίξουν και πάλι και τα νήπια θα ψάλλουν παραδοσιακά κάλαντα στην αυλή  του σχολείου με τη συνοδεία θρακιώτικης λύρας,θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν με τους γονείς τους.
Ο αγαπημένος των παιδιών ο Αη-Βασίλης μαζί με τα ξωτικά του,θα κάνουν έκπληξη στους μικρούς μαθητές μας και θα τους χαρίσουν δώρα και γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου