Κυριακή, 26 Μαΐου 2019

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Τον Οκτώβριο του 2013  ύστερα από  κοινή προσπάθεια εκπαιδευτικών και γονέων, ιδρύθηκε ο κοινός "Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 5ου και 20ου νηπιαγωγείου Αλεξανδρούπολης".
Το Σεπτέμβριο του 2017 μετά τη συγχώνευση του 5ου και του 20ου νηπιαγωγείου,την ονομασία της νέας σχολικής μονάδας  σε
 5ο 5/θεσιο Νηπιαγωγείο Αλεξ/πολης και μετά από τις σχετικές διαδικασίες,αλλάζει και η ονομασία του Συλλόγου και η ονομασία πλέον είναι "Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Νηπιαγωγείου Αλεξανδρούπολης".
Από τότε τα μέλη του συλλόγου και ιδιαίτερα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων προσπαθούν συνεχώς να βελτιώσουν με όποιο τρόπο μπορούν την καθημερινότητα νηπιαγωγών και νηπίων,να την κάνουν πιο ευχάριστη και πιο λειτουργική.
Φέτος μετά τη δωρεά ενός βιντεοπροβολέα,το Διοικητικό Συμβούλιο έβαλε στόχο του να συνεχίσει τη διαμόρφωση της αυλής που είχε ξεκινήσει το περσινό Δ.Σ. και να κάνει το παιχνίδι στην αυλή ακόμα πιο όμορφο και πιο ελκυστικό.
Με μεράκι και όρεξη για δουλειά,τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και άλλα μέλη του συλλόγου σκούπισαν,ξεχορτάριασαν,φύτεψαν,έβαψαν,κάρφωσαν και ομόρφυναν ακόμα περισσότερο την αυλή μας.
 
Σαν κλείσιμο όλης αυτής της προσπάθειας και θέλοντας να "χαρούν" την αυλή μικροί μα και μεγάλοι,οργανώθηκε μια μικρή απογευματινή γιορτή
όπου οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν,να συζητήσουν,

και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να τρέξουν,να παίξουν,να χαρούν παρέα με τους φίλους τους
Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου!
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους αγαπούν το σχολείο μας και νοιάζονται γι αυτό !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου