Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Καλό καλοκαίρι

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της.....άλλος ένας κύκλος έκλεισε.......
κι όπως κάθε φορά που κάτι τελειώνει και κάτι άλλο αρχίζει τα συναισθήματα μικρών και μεγάλων είναι ανάμεικτα......χαρά, ενθουσιασμός...λύπη...νοσταλγία...αποχαιρετισμοί,υποσχέσεις...
"θα έρχομαι κυρία και θα σε βλέπω όταν πηγαίνω στο δημοτικό!!!!","θα σε χαιρετάω όταν σε βλέπω στο δρόμο κυρία!!!".
Ήταν μια χρονιά με δυσκολίες και με ευκολίες, με γέλια και με κλάματα,με χαρές και με λύπες, με εντάσεις και με αγκαλιές ,με πολλές φωνές και λίγη ησυχία.......,
ήταν μια χρονιά γεμάτη ενέργεια, ζωντάνια, δράσεις και συναισθήματα στο πολύβουο μελίσσι μας ,στο νηπιαγωγείο μας!!!!!!
Χάρη στην άψογη όμως συνεργασία,την αλληλοκατανόηση,την αλληλοβοήθεια και το πνεύμα ομαδικότητας που διακατέχει όλες τις συναδέλφους των δύο νηπιαγωγείων,ήταν μια χρονιά που πέρασε ευχάριστα και δημιουργικά με μοναδικό σκοπό "το καλό των παιδιών".
Ευχαριστώ πολύ Βάσω, Δήμητρα, Νινέτα, Μαρία, Μαρίνα, Μεταξία, Πηνελόπη !
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τη συμπαράστασή τους, τη βοήθειά τους, αλλά και τις προσφορές τους! Ευχαριστούμε για την επισκευή που έγινε στα παγκάκια, για το DVD, για τη γραφική ύλη, για τον υπολογιστή και για το μεγαλύτερο δώρο, τον προτζέκτορα!
Ευχόμαστε στα μεγάλα μας παιδιά που μας έφυγαν, καλή τύχη στο ταξίδι της ζωής, στα μικρά μας που θα μας ξανάρθουν το Σεπτέμβριο να περάσουν ένα ξένοιαστο και χαρούμενο καλοκαίρι και σε όλους τους γονείς καλή δύναμη και καλό καλοκαίρι!
και για να γνωρίσουμε τα μέρη μιας νηπιαγωγού, η συνάδελφος από το Πυθαγόρειο Νηπιαγωγείο έφτιαξε μια εικόνα όπου μας τα εξηγεί όλα!!!

Καλό καλοκαίρι!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου