Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Δράσεις Ιουνίου

Με την επίσκεψη του 1ου και του 4ου τμήματος στον Ιππικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης,ολοκληρώθηκαν σήμερα οι δράσεις του σχολείου μας για τον μήνα Ιούνιο αλλά και για όλη τη σχολική χρονιά μας.
Το 2ο και το 3ο τμήμα επισκέφθηκαν "τα άλογα" στις 6 Ιουνίου και φυσικά πέρασαν το ίδιο ωραία όπως όλα τα παιδια κάθε φορά που κάνουν αυτή την εκδρομή.Την Παρασκευή 7 Ιουνίου στα πλαίσια των δράσεων του νηπιαγωγείου μας για την ομαλή μετάβαση των νηπίων από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο,όλα τα τμήματα επισκέφθηκαν το γειτονικό μας 5ο Δημοτικό σχολείο.Τα νήπια μας ξεναγήθηκαν στο μεγάλο σχολείο,γνώρισαν τους εκπαιδευτικούς και φιλοξενήθηκαν σε τμήματα της πρώτης και της δευτέρας τάξης.Εκεί συνάντησαν φίλους και γνωστούς, κάθισαν μαζί τους στα θρανία,ζωγράφισαν,έπαιξαν και τραγούδησαν.
Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αυλή του σχολείου μας η καλοκαιρινή γιορτή που ήταν αφιερωμένη στα πλάσματα της θάλασσας και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν να εξαφανιστούν από την αλόγιστη χρήση των ανθρώπων.
Μετά τη γιορτή ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων δείχνοντας για άλλη μια φορά την αγάπη του και το ενδιαφέρον του για τα παιδιά,τους έκανε μια έκπληξη και τους χάρισε από ένα καλοκαιρινό παιχνίδι και ένα αναμνηστικό.
Και φυσικά στο τέλος ο καθιερωμένος "μπουφές" με τα χίλια καλούδια που ετοίμασαν με πολλή αγάπη όλοι οι γονείς.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής και τους ευχόμαστε να είναι γεροί και να τους δίνει ο Θεός δύναμη να βρίσκονται πάντα κοντά 
στα παιδιά τους ,να τα στηρίζουν και να τα αγαπάνε.
Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας εύχονται σε όλους 
καλό καλοκαίρι και του χρόνου με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου